Wij van deBesteWijnBij houden van gezelligheid. Dagen met lekker eten, mooie wijnen en leuk gezelschap zijn dagen met een goud randje. Helemaal als een goed glas wijn mooi combineert met een gerecht, waardoor het geheel tot zijn recht komt, maar soms kan dat erg lastig zijn. De standaardregels: wit bij vis en rood bij vlees ken je waarschijnlijk al en dat de ene wijn de andere niet is, maar heb jij zelf wel eens de makers en krakers van een wijn spijs combinatie uitgeprobeerd?

Wij wel en vinden het dus heel leuk om die ervaring met jou te delen! We bieden een wijnproeverij aan waarbij jij zelf gaat proeven zonder dat wij de woorden in jouw mond leggen, ofwel jij gaat hier zelf ondervinden welke wijn volgens jou het lekkerste is bij een bepaald gerecht.

Heb jij binnenkort een familie uitje op de planning staan of is er iemand jarig? Organiseer iets verrassends en boek een wijnproevrij van deBesteWijnBij!

Wat bieden wij?

Een proeverij die net even anders is dan andere. Jij kan van ons een middag of avond verwachten waarin je vooral lekker bezig bent met wijn. Eenvoudig genieten, gewoon wat je van ons gewend bent.

We beginnen met wat basis dingetjes, zoals waar je op moet letten en wat je allemaal kan ruiken. Denk informeel want het is tenslotte bij jou thuis. Nadat we dit bij 3 witte wijnen hebben gedaan kan het feestje beginnen, want dan proeven we de wijnen nog een keer maar dan met een gerechtje erbij. Op dit moment laat ik je zelf ondervinden welke wijn de winnaar is bij het gerecht. Hetzelfde doen we met drie rode wijnen.

Wat regelen wij?

Heel eenvoudig: jij boekt, wij regelen! We nemen mee:

  • Wijnglazen
  • Spuwbakken
  • Karaffen water
  • Water glazen
  • Proefnotities
  • Wijnen
  • Gerechtjes
De kosten voor een wijnproeverij bedragen €17,95 per persoon en is voor maximaal 8 personen.

Klinkt het als kristalglazen in je oren, maar wil je het een en ander nog weten? Schroom niet en stuur gerust een mailtje naar hello@debestewijnbij.nl