Proef onze wijnen!

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en wij van deBesteWijnBij moeten daar natuurlijk ook met onze wijnen staan! Twee festivals staan al vast en laten dat nou net twee hele gave locaties zijn! Het beloven mooie dagen te worden vol gezelligheid, dus kom vooral langs en geniet met ons mee.

Wijnfestival in Groningen

4, 5 & 6 oktober
Van vrijdag 17:00 tot zondag 20:00 kun je genieten van prachtige wijnen in een van de mooiste kerken van de stad. Hier laten tientallen sommeliers en wijnhandelaren (waaronder wij) je de fijnste wijnen proeven. Geloof ons, deze wil je allemaal proeven!  Je hoeft echt geen kenner te zijn om te genieten van een goed glas wijn. Wijn is er voor iedereen, nou ja, voor iedereen die achttien jaar en ouder is dan.

Even de praktische dingen op een rijtje:
Een ticket kost in de voorverkoop €17,50, maar met onze code betaal je maar €15,-. Dat is inclusief proefglas, garderobe en 4 muntjes. Je kunt dus gelijk een glas wijn of hapje uitkiezen. ​

Waar

​De Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Wanneer

Vrijdag 4 oktober 
Zaterdag 5 oktober 
Zondag 6 oktober 

Hoelaat

17:00 – 23:00 
16:00 – 23:30 
15:00 – 20:00 

Klik hier voor meer informatie over het Wijnfestival

Wil jij als grote wijnvriend hierbij zijn met €2,50 korting? Dat kan met deze unieke code:

WPXNGBJZY

Nederlandse Wijnfeesten in Groesbeek

27, 28 & 29 september
In het laatste weekend van september wordt het wijndorp Groesbeek omgetoverd tot een groot wijnmarkt. Op de zaterdag en zondag staan wij op de internationale wijnmarkt in het centrum van Groesbeek. Van 13:00 tot 19:00 uur kun je genieten van alle mooie nationale en internationale wijnen met livemuziek op de achtergrond. Een kaartje koop je bij aankomst en ook hier is er volop gedacht aan naaste activiteiten! Loop bijvoorbeeld door een van de Nederlandse wijngaarden of doe mee aan de NK Wijnvat rollen. Laat de boterhammetjes thuis want er zijn er genoeg eetgelegenheden.

Even de praktische dingen:
Voor €12,- word je een Vriend van de Nederlandse Wijnfeesten. Een kaartje kan je online of bij aankomst aanschaffen. Je ontvangt een bandje en hiermee kun je bij alle stands die op de Wijnmarkt staan een Proefmaatje à € 1,– per stuk kopen. Deze vriendenkaart is 2(!) dagen geldig, dus boek een overnachting erbij en maak er een leuk weekendje weg van!

Waar

Cranenburgsestr. 33
6561 AM Groesbeek

Wanneer

Zaterdag 29 sept.
Zondag 30 sept.

Hoelaat

13:00 – 19:00
13:00 – 19:00

Klik hier voor meer informatie over de internationale wijnmarkt