deBesteWijnBij heeft de missie om Nederland te laten genieten van de beste wijnen. Wij selecteren hiervoor unieke en biologische wijnen uit voornamelijk de oude wereld en zorgen voor bijpassende recepten. Bestellen kan gemakkelijk online en de wijnen worden eenvoudig bij je thuisbezorgd.

WIE BEN JIJ?

Jij weet hoe deBesteWijnBij steeds op de eerste pagina van Google komt. Je hebt ervaring met SEA, Google Analytics, social media en andere instrumenten om de online zichtbaarheid van deBesteWijnBij te vergroten en dus de verkoop te bevorderen. Je bent ambitieus, creatief, analytisch en projectmatig ingesteld en altijd gericht op ontwikkeling. Jij hebt daarnaast al enige jaren werkervaring zodat je snel zelfstandig kunt werken.

WAT GA JE DOEN?

Met de juiste zoekwoorden en marketingcampagnes ondersteun jij het salesteam. Je zet campagnes op, analyseert resultaten en stuurt bij waar nodig. Je bent constant bezig met het automatiseren van je campagnes, je volgt de nieuwste trends en loopt voorop op het gebied van innovatie.

Samen met de merkeigenaar en het salesteam, ben jij verantwoordelijk voor de voor de conceptuele en strategische invulling van het merk deBesteWijnBij. Doelstellingen vertaal je in een ijzersterke strategie waarin je onder andere: advertising (SEA) campagnes en social media combineert. Daarnaast houd jij je bezig met de online verkoop en optimaliseer je de verkoop op locatie door middel van online marketing.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden je een zeer flexibele en naar eigen inzicht in de delen werkweek. Afhankelijk van jouw strategie faciliteren we in de juiste faciliteiten. Verantwoording leg je rechtsreeks af naar de eigenaar van het merk, waarbij enkel op resultaat wordt gestuurd. Wij bieden je een marktconform basissalaris met (ingroei) winstdelingsregeling. Dit is afhankelijk van je kwaliteiten, resultaten en ervaring.

REAGEER VANDAAG NOG!

Stel jezelf voor en beschrijf hoe jij de rol van Online Marketeer verder vorm wil geven.
Meer informatie: Neem contact op met Wouter, wouter@debestewijnbij.nl, 06 5262 6508