Al onze prijzen zijn inclusief btw en accijnsbelasting. Bij een bestelling vanaf 6 flessen of een cadeaukaart komen hier geen verdere bijkomende kosten meer bij. Bij een kleinere bestelling vragen wij een vergoeding in de verzendkosten van €5,90. Heb je hulp nodig bij het bestellen van je favoriete wijn of heb je gewoon een andere vraag? Wij helpen je graag verder.

Mail ons

Je kan een e-mail sturen naar hello@debestewijnbij.nl. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Bel ons

Wil je toch liever bellen. Dat kan uiteraard. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur op telefoonnummer: +31 (0)85- 301 1699. Mochten wij niet opnemen, kan je altijd een voicemail achterlaten.

Whatsapp ons

Ook zijn wij te bereiken via whatsapp! Stuur ons gerust een appje met daarin je vraag, opmerking of gewoon een babbel. Wij zijn bereikbaar op het volgende nummer: +31 (0)6 8396 3492

Kom een glas wijn drinken

Natuurlijk ben je welkom bij ons op kantoor. Wij zijn gevestigd in het ZakenStation in Heerhugowaard. 
Stationsplein 99 – unit 214
1703 WE  Heerhugowaard

 

Veel gestelde vragen

Je kan ons bellen of mailen met al je vragen, opmerkingen of tips. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en verbeteringen aan onze service.

Misschien is je vraag al wel eerder gesteld. De meest gestelde vragen hebben wij verzameld. Dit scheelt je zoeken of wachten op antwoord.

lees meer

Garantie & Retourneren

Wij heten niet voor niets deBesteWijnBij. Onze wijnen worden met de grootste zorg voorgeproefd, geselecteerd en getransporteerd. Wij staan in voor de kwaliteit van onze wijnen! Ben je toch niet tevreden of wil je de wijn om een andere reden retour sturen? Dat kan zonder opgave van reden. Je kan de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst herroepen. Na de herroeping krijg je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen je geld terug. Dit kan zowel voor je hele bestelling als voor een gedeelte ervan. 

lees meer

Algemene voorwaarden

Om de bestellingen in goede banen te leiden hebben wij enkele spelregels vastgesteld, de algemene voorwaarden genaamd. Wij willen dat je eenvoudig kunt geniet van onze producten. Onze spelregels zijn daarom zo makkelijk en klantvriendelijk mogelijk gehouden. Ja kan ze altijd doorlezen op onze website.

lees meer
Debestewijnbij

bel: 085 301 1699   |   hello@debestewijnbij.nl   |   KvK: 37151865   |   BTW Nummer: NL002092087B57