Waardering 5.00 uit 5
9,90

Een pasta carbonara of risotto is vettig en romig.

Een pasta carbonara of risotto is vettig en romig. Liefhebbers combineren het met pancetta en pittige Parmezaanse kaas. Deze smaken wordt geneutraliseerd door de gebruikte groente zoals champignons, spinazie of doperwten.

Deze authentieke, Italiaanse Soave (100% Garganega) van I Campi is ongekend goed en past uitstekend bij deze romige gerechten. De wijn waarvan de oudste stokken al in 1970 zijn geplant, heeft impressies van veldbloemen, zacht citrusfruit en peer. De aroma’s zijn intens en de wijn bij risotto is zijdezacht in de mond met een klein bittertje in de afdronk. Hij rustte 6 maanden op zijn lie (fijne gistsporen) en rijpte daarna nog 3 maanden op fles.

Ook heerlijk als aperitief!.

Inhoud: 75 cl / 1239 gram

Bekijk de recepten

STAAT ER IETS ANDERS OP HET MENU?