Het mooiste stukje varkensvlees
Wijn bij varkenshaas. Lekker gevuld met blauwe kaas en omwikkeld met rauwe ham. Ook een idee: op lage temperatuur gegaard in de oven met bladerdeeg en champignons. Of toch liever zin in een gebraden kotelet of karbonade? Ook hierbij hebben we een juiste wijn voor je gevonden. De gerechten met varkensvlees, gecombineerd met romige en aardse producten zoals champignons en kaas zijn perfect te combineren met onze rode Tempranillo.
De wijn is dieprood van kleur en heeft een neus van rijp, donkerrood fruit. Hij is fruitig, elegant en zacht met een lichte houttoets. Deze wijn bevat geen suiker of sulfiet en daarbij is het een Vino Vegano, een veganistische wijn. Dat wil zeggen dat er bij het filteren van de wijn geen dierlijke producten zijn gebruikt (gelatine/eiwit) maar bentoniet, een kleiachtig materiaal. Bij het proeven van deze wijn geniet je meteen van de zachtheid ervan. Een mooie jonge tempranillo waarbij varkensvlees een mooie wijnspijs combinatie is.