Nieuw

Het mooiste stukje varkensvlees

Wijn bij varkenshaas. Lekker gevuld met blauwe kaas en omwikkeld met rauwe ham. Ook een idee: op lage temperatuur gegaard in de oven met bladerdeeg en champignons. Of toch liever zin in een gebraden kotelet of karbonade? Ook hierbij hebben we een juiste wijn voor je gevonden. De gerechten met varkensvlees, gecombineerd met romige en aardse producten zoals champignons en kaas zijn perfect te combineren met onze rode Portugese wijn.

Deze Portugese topper is gemaakt van 30% Touriga Nacional, 45% Touriga Franca, 25% Tinta Roriz, een mix van drie inheemse druivensoorten. De druiven zijn opgegroeid aan de hellingen van de Toto en de Tavora rivier. De wijn is gemaakt in stalen tanks en voor 20% verouderd in eikenhouten vaten. Dit maakt de wijn fluweelzacht en prachtig uitgebalanceerd. Deze wijn doet niet onder voor een goede Bordeaux. Heerlijk rood en zwart fruit, kenmerken deze karaktervolle Portugees.

Bekijk de recepten

STAAT ER IETS ANDERS OP HET MENU?