fbpx

Gegrilde Sukade

gegrilde sukade

Gegrilde Sukade 

Geniet zo puur mogelijk van deze combinatie, gegrilde sukade met een krachtige rode Bordeaux wijn.
Geef dit heerlijke stuk vlees enkel een rub van koffie, cacao en gekleurde
peperkorels en grill maar even aan op de barbecue. Deze Bordeaux Cuvee Prestige van Chateau La Braulterie maakt je beleving verder compleet. In de neus ruik je meteen het zwarte fruit. In de mond wordt het fruit aangevuld met speceijen, tabak en leer. Een heerlijke complexe wijn met lange afdronk.

 

Bereiding

Laat het vlees voor gebruik op kamertemperatuur komen.

Kneus de peperkorrels en snijd de knoflook fijn. Meng met de koffie, cacao en cayennepeper.

Dep het vlees droog en wrijf in met de rub.

Gril het vlees in 4 tot 5 minuten aan beide kanten aan en laat het vlees onder aluminiumfolie nog even tot rust komen.

Serveer desgewenst met gegrilde groene asperges en frietjes
van knolraap.

 

Geniet zo puur mogelijk van deze heerlijke wijn, de Bordeaux van Chateau la Braulterie, de Peyraud Cuvée Prestige

 

 

 

 

Ingrediënten 

Voor 4 personen
  • 800 gr flat iron (sukade)
  • 3 el gemalen koffie
  • 3 el cacao
  • 4 el gekleurde peper
  • 1 el cayennepeper
  • 2 tenen knoflook