Helaas helaas

Tot er geen vaccin is, worden er geen evenementen georganiseerd. Dat betekend ook geen wijn festivals of andere wijn gerelateerde feestjes. Gezondheid gaat bovenop en wij hopen jullie weer te zien in 2021!

Proef onze wijnen!

Vol trots presenteren wijn onze biologische wijnen met een verhaal uit Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Wij willen wijnliefhebbers eenvoudig laten genieten van de beste wijn bij een bepaald gerecht of moment, want wijn drinken hoeft niet moeilijk te zijn. Op verschillende evenementen willen wij jou kennis laten maken met onze wijnen en beantwoorden we met alle liefde jouw dringende wijn-vragen. Natuurlijk staan wij er ook voor de gezelligheid, dus kom vooral langs voor een glas wijn, gezellig praatje en laten we het genieten natuurlijk niet vergeten!

Wijnfestival Groningen

2 t/m 4 oktober 2020

Van vrijdag 17:00 tot en met zondag 20:00 kan jij genieten van een goed glas wijn in een van de mooiste kerken van de stad. Hier laten tientallen sommeliers en wijnhandelaren jou de fijnste wijnen proeven en geloof ons, deze wil je allemaal proeven! Tussen al die mooie aroma’s en bouquets kan je wat trek krijgen. Gelukkig is hier aan gedacht en zijn er ook stands die jullie voorzien van heerlijke culinaire hapjes. 

Koop hier een ticket en kom langs voor een proefglaasje, advies of gewoon gezellig een praatje.

‘Het wijnfestival van Groningen en omstreken, elk jaar aan het begin van Oktober in de der Aa-kerk in centrum stad. 3 dagen vol wijnen, enthousiastelingen, lekker eten en genieten!’ 

 

Waar

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Wanneer

Vrijdag 2 oktober
Zaterdag 3 oktober
Zondag 4 oktober

Hoelaat

van 17:00 t/m 23:00
van 16:00 t/m 23:00
van 15:00 t/m 20:00