Wijn & Spijs Beleving 2.0

Vanaf juni is het toegestaan om met een grotere groep samen te komen. Dat betekend dat wij weer een heerlijke wijnproeverij voor jullie kunnen organiseren. Lees snel verder hoe het in zijn werking gaat! Mocht je nog vragen hebben kan je ons altijd bereiken via de mail, door de telefoon of met WhatsApp.

Ontdek de beste wijn-spijscombinaties tijdens een wijnproeverij

DeBesteWijnBij is altijd op zoek naar de lekkerste wijn-spijscombinaties. Wij willen dat iedereen, ook zonder uitgebreide wijnkennis, de juiste wijn bij een gerecht kan kiezen. Graag delen wij onze kennis tijdens een unieke wijnproeverij bij jou thuis. Hier willen wij jou laten ervaren wat eten met wijn doet en andersom. Dus wil jij gezellig met vrienden, collega’s, kennissen of familie een middag of avond je wijnkennis verbreden met een wijnproeverij die net even anders is? Boek dan nu deze wijnproeverij bij jou thuis!

klik hier voor onze beschikbaarheid

Wat houd de wijn & spijs beleving 2.0 in?

Tijdens de wijnproeverij bij jou thuis staat de middag of avond helemaal in het teken van wijn. Natuurlijk houden wij rekening met de richtlijnen, want veiligheid staat in deze tijd voorop. We vragen dan ook aan iedereen hoe diegene zich voelt en of hij/zij klachten heeft. Ook hier geldt, blijf thuis als je niet lekker voelt, anders nemen wij alle wijnen weer mee. Zodra alles goed zit kunnen we beginnen!

We zullen je de basisdingen van wijnproeven vertellen en leren. Denk hierbij aan smaakprofiel, geuren herkennen, waar je op moet letten en is kleur belangrijk? Je hoeft absoluut geen wijnkenner te zijn, iedereen kan meedoen.

Nadat jij hebt geleerd hoe je wijnen moet beoordelen en proeven, kan het feestje beginnen! We gaan de wijnen namelijk nog een keer proeven, maar dit keer in combinatie met een koud gerechtje die wij van te voren al klaar gemaakt hebben. Welke van de drie wijnen past het mooist bij het gerechtje? Hetzelfde doen we met drie rode wijnen.

Wat is jouw ultieme wijn-spijs combinatie?

Wat regelen wij?

Jij boekt, wij regelen! We nemen mee:

 • Wijnen
 • Gerechtjes
 • Wijnglazen
 • Spuwbakken
 • Karaffen water
 • Water glazen
 • Proefnotities
 • Desinfecterende handgel

Vanwege veiligheidsredenen maken wij geen gebruik meer van de keuken. De wijnen zullen van te voren op een aparte tafel ingeschonken worden, waar iedereen zijn wijn kan ophalen, het zelfde geldt voor de gerechtjes. We vragen jullie om de 1,5 meter afstand regel te respecteren, zodat we samen een gezellige avond ervan kunnen maken.

De kosten voor een wijn-spijs beleving bedragen €24,90 per persoon.
voor de ultieme beleving is de wijnproeverij te boeken voor minimaal vier personen en maximaal 8 personen. voor grotere groepen kan je altijd contact opnemen en kijken we samen naar de mogelijkheden

  Marjorie 24-01-2020

  Wijnfanaat Ashley is erg enthousiast en weet veel te vertellen over de wijnen. Ze kan jullie gemakkelijk meenemen in het wijnproefproces. Daarnaast maakt ze heerlijke gerechtjes, wat de wijnproeverij nog leuker maakt.

   

  Wil jij een wijn-spijsbeleving boeken?

  Een verjaardag, jubileum, of gewoon een gezellig avondje samen met vrienden, familie of kennissen? Er is altijd een goede reden voor een wijn-spijsbeleving. 

   Plan hieronder je eigen wijnspijs beleving in