Ontdek onze belevingen

Wijn hoeft niet moeilijk te zijn, wel lekker. DeBesteWijnBij wilt dat iedereen eenvoudig geniet. Dit kan van een goed glas wijn zijn of een mooie wijnspijs combinatie, maar wat ook belangrijk is, om te genieten van de dingen die leuk zijn om te doen. Dingen die je bezig houden en waar je het huis niet voor uit hoeft. Ideaal in deze tijden.

Wijn brengt mensen samen en brengt ook gezelligheid met zich mee. Met onze belevingen willen wij jou van het moment laten genieten en delen wij graag onze kennis met je. Tijdens een Wijn Spijs-Beleving met Ashley, proef je wat wijn met eten doet en andersom. Helaas is het in deze tijd niet mogelijk om naar jullie toe te komen, dus hebben wij van onze gezellige wijn proeverij een online variant gemaakt! De Live Lente Wijnproeverij. Een proeverij wanneer het jou uitkomt met een boodschappenlijstje. Ook kan je elke donderdag live met Ashley mee koken. Een gezellig momentje waar we nieuwe recepten gaan uitproberen. Laat je verassen en wie weet tot snel!

Koken met Ashley

DeBesteWijnBij presenteert een digitale kook momentje, maar dan via haar social media kanaal Instagram. Onze Wijnfanaat Ashley neemt jullie elke donderdag mee naar de keuken, waar zij een lekker seizoens gerecht met jullie gaat koken. Geen culinaire hoogstandje, geen uren bereiding, nee gewoon een eenvoudig gerecht dat binnen een half uurtje op tafel staat.

Lees meer

Live ‘lente’ proeverij

Omdat wij ook in deze tijd er voor jou willen zijn, hebben wij van onze gezellige wijn spijs-beleving een online variant gemaakt: Live Lente Wijnproeverij. Een digitale wijnproeverij waar wij jou onze nieuwe wijnen laat proeven.

Lees meer

Wijn Spijs-Beleving

DeBesteWijnBij is altijd op zoek naar de lekkerste wijn-spijscombinaties. Wij willen dat iedereen, ook zonder uitgebreide wijnkennis, de juiste wijn bij een gerecht kan kiezen. Tijdens de wijnproeverij bij jou thuis staat de middag of avond helemaal in het teken van wijn en delen wij graag onze kennis met je. Dus wil jij gezellig met vrienden, collega’s, kennissen of familie een middag of avond een wijnproeverij die net even anders is? Boek dan nu deze wijnproeverij bij jou thuis!

Lees meer

Wijnfestivals

Op verschillende festivals en op de door ons georganiseerde proeverijen, willen wij jou kennis laten maken met onze wijnen en beantwoorden we met alle liefde jouw dringende wijn-vragen. Uiteraard staan wij er ook voor de gezelligheid, dus kom vooral langs voor een glas wijn, gezellig praatje en laten we het genieten natuurlijk niet vergeten!

Lees meer